Om oss

Auktoriserad städfirma med kollektivavtal

Vi är ett modernt och certifierat städföretag som erbjuder städning i hela Uppsala och Mälardalen, inklusive Storstockholmsregionen. Från några få anställda vid starten 2010 har vi växt till att bli Uppsalas största städföretag. 

Vi har idag ett brett tjänsteutbud och åtar oss uppdrag från både privatpersoner och företag i Uppsala och Stockholmsområdet. Vid sidan om flyttstädning utför vi hemstädning, kontorsstädning, byggstädning, trappstädning och en hel del annat. Vår målsättning är att våra kunder alltid ska vara nöjda till 100%. Vi vill att du ska känna dig trygg genom hela arbetets gång. 

Vi hittar alltid nya lösningar

Vi ställer höga krav på vår duktiga personal, som vi i gengäld tar hand om. Som företag har vi en stark drivkraft att hitta nya lösningar och utvecklas.  Därför ändrar vi arbetsrollerna ofta utifrån vilka uppgifterna som passar varje individ bäst. Vi ställer höga krav på vår duktiga personal, som vi i gengäld tar hand om.

Vi är alltid noga med ergonomin och våra medarbetare har alltid tillgång till modern och högkvalitativ utrustning. Vi har lång erfarenhet av branschen och vet hur säkra transporter utförs.

Vi innehar bevis för F-skatt och är ansvarsförsäkrade hos Trygg Hansa samt har trafiktillstånd. Våra anställda är anslutna till kollektivavtal.

Flyttstädning uppsala

Låt oss städa för en enklare flytt!